KALI555 0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 1. Nick: szaanek2. Imię: piotr3. Wiek: 204. Znajomość AMX (1-10): 9/105. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre7. Składka (tak/nie): Tak 8. Link do swojego GameTracker'a**: https://www. gametracker.com/search/cs/9. Napisz coś o sobie **: Jestem kulturalny i pomocny , gram dla przyjemności w wolnym czasie, interesuję się grami i trochę sportem. byłem pięć razy adminem10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Brakuje tu adminów i myślę że mógłbym pomóc .11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Miałem12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ponad cztery godziny dzienie13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różnie najczęściej po szkole14. Staż w Counter-Strike 1.6: 10 lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak , miałem CREATIVE i KropkA lubi to Lubię to Wróć do góry Raportuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Brak wymagań, podanie odrzucam, a ty otrzymujesz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi