MaestroBARTO 3 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Taki filmik z kozakami rzucającymi do kosza z różnych miejsc z rożnych pozycji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 prawdziwe kozaki :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 prawdziwe kozaki :DDD Ale my są lepsze kozaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Zawsze sobie myślę, że to jest jakoś ustawione albo po prostu nie wiem..zmontowane XDJednak uwielbiam takie filmiki, sport i w ogóle wszystko z tym związane, mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Zawsze sobie myślę, że to jest jakoś ustawione albo po prostu nie wiem..zmontowane XD Jednak uwielbiam takie filmiki, sport i w ogóle wszystko z tym związane, mega Nagrywają to samo 500 razy aż w końcu się uda i potem jest efekt jakby trafiał za pierwszym razem ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Da się, da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aru 0 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 My jesteśmy lepsi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi