MagneticOfficial 0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 1.Nick:DziQusekk 2.Imię:Radek. 3.Wiek:16 lat. 4.Mikrofon:Tak. 5.Staż oraz doświadczenie w 1.6:Posiadam. 6.Gram w godzinach od 10-23(oczywiście z przerwami) 7.Na serwerze czasu mogę poświecić dużo. 8.Jestem Mądry,gram w cs 1.6 8 lat znam się nad komendami,jestem ogarnięty,pomagam innym Chcę zostać adminem na Serwerze Zombi Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Podanie bez spełnienia wymagań, autor otrzymuje warna i podanie zostaje zamknięte. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi