Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Kolejny tytuł opierający się o świat fantasy (rpg), ze świetną kreską, ciekawą fabułą i skromniutkim ecchi. Miłośników SAO, Log Horizon czy Overlorda, serdecznie zapraszam do czytania ;]. DanMachi przedstawia nam historię Bella, który jest podopiecznym bogini Hestii. Ich miasto, Orario, jest bramą do labiryntu powszechnie zwanego "Lochem". Podzielony na piętra, niczym wieża z SAO, Loch, jest miejscem, w którym można zdobyć chwałę i bogactwa, ale również niektórym udaje się odnaleźć miłość podczas boju. Nasz bohater jest młodym poszukiwaczem przygód, jedynym wyznawcą bogini Hestii, jego postanowieniem jest odbudowanie rodu Hestii i przywrócenie mu chwały. https://www.youtube.com/watch?v=8B41SUi0a1o Anime studia J.C.Staff, ma przyjazną oku kreskę, która raczej większości się spodoba, oprawa audio także stoi na dobrym poziomie. Przedstawiona historia jest na tyle ciekawa, że z tygodnia na tydzień, gdy anime wychodziło, coraz bardziej nie mogłem się doczekać kolejnych przygód Bella. Nie zapominajmy także o gatunku ecchi, którego fani nie będą narzekać. Spójna fabuła, świetna oprawa audiowizualna i ciekawe charaktery postaci sprawiają, że jest to naprawdę dobry tytuł. Fani SAO, Overlorda, Log Horizon czy innych podobnych anime, zdecydowanie będą zadowoleni. Uwielbiam klimat, który jest w tej serii i cały czas czekam na kolejny sezon. Zdecydowanie warty polecenia tytuł. Moja ocena to 10/10. Świetnie się bawiłem oglądając te anime i z niecierpliwością czekam na ekranizację dalszych losów bohaterów. Link do Shindena: DanMachi Pozdrawiam Marek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Lubie bardzo czytać Twoje recenzje . Plusik! Edytowane 9 Lutego 2016 przez Rias Budujące hehe ;D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Aaa, kolejny sztosik. Żałuję, że póki coś znalazłam czas tylko na SAO :/Recenzja świetna, anime to zdecydowanie Twój świat, Twoja dziedzina Ogromny plusik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 ogólnie nie cierpię anime, ale recenzja git jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak znajdę chwilę to podrzucę ci kilka tytułów jeszcze bo widzę, że jest moc w twoich recenzjach ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi