MaestroBARTO 3 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Witam dzisiaj wam polecam 2 gry w które sam gram nie wiem czy się wam spodobają ale to wasza decyzja 1 gra to Dragon Age Inkwizycja na PS3 link do yt filmik Ten filmik jest już stary ta gra już jest dużo bardziej zaaktualizowana i od razu mówię tym lepsza jest konsola tym lepsza grafika i obecnie ta gierka kosztuje około 100zł I to jest gra przygodowa 2 gra to Infamous dwie części 1, 2 w skrócie chodzi o to jest gościu szczela prądem zdobywan nowe moce są przeciwnicy źli i wogule nie będę wam tłumaczyć sami zobaczcie filmik na yt . Konsola nie ma znaczenia na wszystkich z tego co wiem jest to samo I polecam pooglądać inne filmiki bo z 1 nic nie wynika 1 część : 2 cześć : Edytowane 9 Lutego 2016 przez MaestroBARTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 dobre gierki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dragon Age gierka w którą grałem u Kolegi. Bardzo dobrze rozbudowana gra i świetna fabuła. Wciąga na długie godziny Polecam gierke Co do 2 to niestety nie znam i jakoś po tym let's play mnie nie zaciekawiła ;> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dragon Age gierka w którą grałem u Kolegi. Bardzo dobrze rozbudowana gra i świetna fabuła. Wciąga na długie godziny Polecam gierke Co do 2 to niestety nie znam i jakoś po tym let's play mnie nie zaciekawiła ;> No wiesz kto jak woli każdy ma inny gust i nie zmuszam do oglądania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack 0 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 kto chetny w fife 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrzelecMiki 2 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dragon fajna gierka polecam. Jeżeli chodzi o inFamous to kiedyś grałem w obydwie części i w porównaniu fabuł z inFamous First Light (nie pamiętam nazwy) to wybrałbym FirstLight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi