Shanell 1 787 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Z racji, że bardzo dużo adminów odeszło to na nowo potrzebujemy do naszego team'u 3 bądź 4 aktywnych adminów. Podania prosimy zgłaszać w tym temacie. Wzór: Cytuj 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Twój Gametrack **(Link): 5. Twój Banid (Link/-): 6. Mikrofon (Tak/Nie): 7. Składka (Tak/Nie): 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: **- liczy się najbardziej Wzór podania na admina Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Destroyer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 1. Nick:Karas2 2. Imię:Przemek 3. Wiek:17 4. Twój Gametrack **(Link): http://www.gametracker.com/player/Karas2/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): 6. Mikrofon (Tak/Nie):Tak 7. Składka (Tak/Nie):Taj 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:Bdb. 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6:7 lat w csie 1.6 a jako adminem bylem na 2 sieciach pukawka 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?:rano i czasami wieczorem późnym 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-4h 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Przemek.Lat17 Ucze sie na profilu Operator Obrabiarek Skrawających CNC.Umiem odróżnić chitera od zwyklego gracza i przychodzą czasami dzieci bez mutacji z mikrofonem i nikt czasem nie robi a gracze wkurzeni są tym zachowaniem na serwerze.Brak celi mapy i obrazają się nawzajem.Kocham dziewczyny i lubię bardzo piłkę nożną.W wolnym czasie gram w cs'a 1.6.Interesuje sie również informatyka i rożnego typu grami, lecz CS jest najlepszy. Gram prawie codziennie a mianowicie rano lub wieczorem i czasami jak mi się uda to gram rano bo jestem chory lub inny powód nie pójścia do szkoły.Widać co nie którzy gracze obrażają się,dzieci przychodzą z mikrofonem bez mutacji,Nie wykonują cele map. Gram dosyć często,umiem rozpoznać cheaterów, czasami się mylę, ale wiadomo - człowiek nie jest nieomylny. Jestem też obiektywny i uczciwy, może troche za często przeklinam, ale myśle, że to nikomu nie przeszkadza A w dodatku, może to być zbędne, ale dodam, że już miałem admina w innej grze i wiem co to jest odpowiedzialność i przestrzeganie zasad,łamanie regulaminu serwera. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Na NIE!!!!!!!!!! Ty w ogole grasz u nas na serwerze? GT zerowe.. zreszta szkoda nawet odpisywac.. podanie do odrzucenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie wiem czy moge tutaj pisac ale ten idiota powinien juz dawno dostac bana na forum , na serwerze gra odpalony ma pelno AKTYWNYCH BANOW ZA WH ( perfidnie czituje , banowalem go nawet na IP , bez skutku ) to tyle http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=64873 Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez slowdeath 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 NIE - GT samo mówi za siebie Slow racja pamiętam to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zamykam szybką rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Otwieram ponownie szybką rekrutację, w tym temacie możecie składać podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/46963-podanie-ebola/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Rekrutacja otwarta.Podania pisac w temacie 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Parę słów o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**(opisz to w min 5 zdaniach): 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): 15. Czy byłeś kiedyś banowany na naszych serwerach: ** - bardzo ważne Podanie napisane bez wzoru lub bez jakiegokolwiek punktu zostanie odrzucone. Zmiana wymogów na czas szybkiej rekrutacji. 1. Wiek min 16 lat (15 jeżeli używasz mózgu do myślenia oraz przeszedłeś mutacje głosu)2. Min 10 postów na forum3. Min 10h przegrane na serwerze4. Mile widziany steam u kandydata Od przyszłych kandydatów wymagamy częstej aktywności na forum i serwerze. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Rekrutacja ponownie otwarta, podania pisać w temacie ze wzorem podanym wyżej. W temacie szybkiej rekrutacji piszemy tylko podania, w przypadku jakichkolwiek uwag dot. kandydata piszemy do mnie lub zeusa na PW. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 1. Nick: DuNg.2. Imię: Miłosz3. Wiek: 154. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Nie7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/DuNg./31.186.82.184:27691/8. Parę słów o sobie **: Witam, mam na imię Miłosz idę teraz do 1 klasy technikum, interesuje się piłką nożną, jestem miły, kulturalny oraz uprzejmy. Cziterów wyczuwam na kilometr, wiec jezeli ten serwer ma sie podniesc mysle ze sie przydam ! :)9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**(opisz to w min 5 zdaniach): Chciałbym zostać administratorem, ponieważ zobaczyłem, że zmiana serwera z FFa na AIM/AWP byla korzystna i ludzie zaczeli przychodzic na serwer. Niestety zdarza się tak, że serwer przyciąga tez cziterów. Adminów niestety nie ma, Qubas jedyny admin ma zgloszoną nieobecność, wieć myslę że sie przydam. Z innymi graczami łatwo nawiązuje kontakt i myślę, że nie ma ze mną żadnych problemów.10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie):Nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Różnie zależy czy ktos gra, za kazdym razem jak ktos jest wchodze na serwer.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Robocze: 10/11/12 - 13/14/15 oraz wieczorem. Weekendy to samo bo są wakacje :P13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4/5 lat?14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak mialem i mam obecnie, ale z pewnością znajdę czas do pilnowania 2 serwerów.15. Czy byłeś kiedyś banowany na naszych serwerach: Za ping. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: DuNg. 2. Imię: Miłosz 3. Wiek: 15 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Nie 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/DuNg./31.186.82.184:27691/ 8. Parę słów o sobie **: Witam, mam na imię Miłosz idę teraz do 1 klasy technikum, interesuje się piłką nożną, jestem miły, kulturalny oraz uprzejmy. Cziterów wyczuwam na kilometr, wiec jezeli ten serwer ma sie podniesc mysle ze sie przydam ! :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**(opisz to w min 5 zdaniach): Chciałbym zostać administratorem, ponieważ zobaczyłem, że zmiana serwera z FFa na AIM/AWP byla korzystna i ludzie zaczeli przychodzic na serwer. Niestety zdarza się tak, że serwer przyciąga tez cziterów. Adminów niestety nie ma, Qubas jedyny admin ma zgloszoną nieobecność, wieć myslę że sie przydam. Z innymi graczami łatwo nawiązuje kontakt i myślę, że nie ma ze mną żadnych problemów. 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie):Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Różnie zależy czy ktos gra, za kazdym razem jak ktos jest wchodze na serwer. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Robocze: 10/11/12 - 13/14/15 oraz wieczorem. Weekendy to samo bo są wakacje :p 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4/5 lat? 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak mialem i mam obecnie, ale z pewnością znajdę czas do pilnowania 2 serwerów. 15. Czy byłeś kiedyś banowany na naszych serwerach: Za ping. Dam ci szanse, jeżeli ogarniesz 2 serwery to ok. Napisz do zeusa na PW jak jest aby ci admina dodał, ja obecnie nie mam jak :D (remont pokoju) Edytowane 4 Lipca 2016 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Otwieram ponownie szybką rekrutację. Potrzebuję na chwilę obecną 5 osób aktywnych na serwerze oraz forum Podania piszemy pod tym postem. Wzór 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Składka (Składka jest obowiązkowa): 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Parę słów o sobie **(min 5 zdań): 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**(min 5 zdań): 10. STEAM_ID**: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Obowiązują nowe wymagania. Informacja o wymaganiach http://forum.cs-classic.pl/topic/35166-ffa-wz%C3%B3r-podania-na-administratora-serwera/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Otwieram ponownie szybką rekrutację. Potrzebujemy adminów, ponieważ FFA powróciło i graczy przybywa codziennie :) Podania proszę pisać jako nowy temat w dziale [FFA] => zakładka [+Podania] Wzór 1. Nick:2. Imię:3. Wiek:4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon:6. Składka (Składka jest obowiązkowa):7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Parę słów o sobie **(min 5 zdań):9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**(min 5 zdań):10. STEAM_ID**:11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):13. Staż w Counter-Strike 1.6:14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Obowiązują nowe wymagania. Informacja o wymaganiach http://forum.cs-classic.pl/topic/35166-ffa-wz%C3%B3r-podania-na-administratora-serwera/ * istnieją wyjątki co do godzin przegranych na serwerze dla stałych graczy sieci cs-classic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: zamknięte Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi