OneShotOneKillNoHackThisIS 0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 1. Nick: OneShotOneKillNoHackThisIsSkill 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 16 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/OneShotOneKillNoHackThisIsSkill/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0:0:163990855 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Raczej Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Dost 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 2lata 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: 14:50 - 17:35 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Około 3h 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć jestem Daniel gram w cs'a 2 lata od 2014r. Gram tylko FFA i interesuje się sportem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jak najbardziej na tak! Ziomek ogarnięty i ostatnimi czasy aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jestem za okresem probnym: +Jesteś aktywny +Składka +miły, posiadasz kulturę Niestety wyszukałem się też minusów takich jak: -Konto na forum od wczoraj i masz 1 post (te podanie) -mało się rozpisałeś w tym podaniu Amx jest łatwe, więc szybko ogarniesz. Podsumowując: z tego wzgledu, że zostało nas tylko 6(adminów) przyda się nowy. Tak jak pisałem na początku jestem za okresem próbnym. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigsoW 26 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Okres próbnyPlusy:- czas jaki może poświęcić na serwer - pełna kulturka - jest aktywny- składka Minusy:- jest za krótko na serwerze.. - konto wygląda jakby było stworzone pod admina - znajomość amx nie zrywa z nóg.. aczkolwiek jest to do nadrobienia Tak więc jak już pisałem jestem za OKRESEM PRÓBNYM! Pozdrawiam SerO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 NIE - konto pod podanie zrobione, - za krótko i za mało aktywności na forum (co za tym idzie nikt cie nie zna dobrze), - mało co Cie widać na serwerze, a napisałeś że tylko FFA (to chyba jednak mało grasz...) - podanie w sumie nie wzbudza tak na prawdę zaufania, Tyle co można napisać o tym Panu Ogólnie nie znam bo jak wspomniałem mało co bywa, a jednak to ważne żebyś był rozpoznawalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Pomimo, ze ostatnio nie jestem aktywna na serwerze postanowilam, ze sie wypowiem.Jestem na Nie!Wiek, krotko z nami jestes, nie wiadomo jaki jestes, podanie napisane na odwal sie, konto pod podanie. Generalnie nie spelniasz wymagac i uwazam pomimo, ze kilku adminow odpadlo nie powinniscie brac na szybko kazdego, bo z pewnoscia znajdzie sie kilka sprawdzonych osob, ktore sa z nami dlugo, ktore znamy, i ktore sprawdza sie w tej roli. Licze, ze nie bedziecie podejmowac pochopnych decyzji, zeby uniknac zbednych problemow typu skargi, konflikty, odwolywanie administatorow. Pisze juz ogolnie do "szybkiej rekrutacji".Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Nie spełniasz wymagań. Podanie odrzucam. Generalnie nie spelniasz wymagac i uwazam pomimo, ze kilku adminow odpadlo nie powinniscie brac na szybko kazdego, bo z pewnoscia znajdzie sie kilka sprawdzonych osob, ktore sa z nami dlugo, ktore znamy, i ktore sprawdza sie w tej roli. Licze, ze nie bedziecie podejmowac pochopnych decyzji, zeby uniknac zbednych problemow typu skargi, konflikty, odwolywanie administatorow. Pisze juz ogolnie do "szybkiej rekrutacji".Pozdro Pozwól koleżanko, że Ja i Karol będziemy decydować o rekrutacji, czy ona się odbywa i w jaki sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi