Praize 0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Twoj nick: Praize Nick podejrzanego*: n0thingDane podejrzanego [sID+IP]*: n0thing STEAM_2:0:163121744 178.42.171.40 Nonsteam Data (dzien, gg:mm) zajscia: 2016.02.09Twoj dowod*: http://speedy.sh/XjUAa/1a.rarRodzaj czita*: Wallhack Nazwa mapki: cs_wiochaCzasy podejrzanych akcji*: 0s-30s (jedna prosta akcja przy schodach )IP /Nazwa serwera: CS 1.6 COD MOD[201lvl] ip: 193.33.176.93:27015 P.S Biega sobie biega w końcu mu się znudziło i pobiegł prosto do mnie, tak to widzę. Nie wiem czy tu też aim'a czasami nie było Chyba wszystko w porządku. Oskarżony wrzucał ss'y ale wiadomo jak to jest z wallhack'iem jeden guzik i WH nima +++Kolega niżej napisał że gdzieś kampie ale to mogło być 10 innych miejsc...wątpię żebyś się z tego krótkiego demka wybronił + od respa szedłem na shifcie Edytowane 10 Lutego 2016 przez Praize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naffing 1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Nie wiem czy mogę się wypowiadać w tym temacie ale zaryzykuję. Nie mam pojęcia co napisać o tym nadpobudliwym graczu, obrażał mnie i moją rodzinę wielokrotnie podczas gry (ale pomińmy). Po 1 - Zrobiłeś 30 sekundowe demo.. Co po tym można zobaczyć? A co jak bym Ci przypadkiem strzelił hs'a w locie to wtedy po tej JEDNEJ akcji miałbym mieć AIM'a.? Po 2 - Steam to tylko okładka, a Ty się tym szczyciłeś (nie wykluczam wzwodu). Po 3 - Proszę o sprawdzenie tego demka lub HLTV w słuchawkach (troszkę lepszych) Po 4 - Tupiesz jak słoń, zmiana na shift troszki Cię zdradza. Oblatuje całą mapę a Ciebie nie widzę.. No to proste, ze gdzieś kampisz (cele miałeś w TT) Czekam na wypowiedź kogoś z UBT. Edytowane 9 Lutego 2016 przez Pawel.? Tego posta proszę nie ukrywać (do UBT), oskarżony ma prawo do obrony ~ Pawel.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Z tego demka nie mogę zbyt dużo wywnioskować ani osądzić gracza o posiadanie wspomagaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz jest czysty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi