Naffing 1 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Nick: n0thingLink do SS: Brak, demko HLTV lub od Kolortz'aWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Aimbot' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:163121744' [AMXBans] Your IP: 'XXX.XX.XXX.XX' [AMXBans] ======================================= Serwer: Cs-Classic.pl [CoD MOD 201 LvL]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=53377 Wiem, że możecie mi robić SS'y i dawać bany profilaktycznie ile chcecie ale błagam.. Proszę o szybkie wstawienie dowodów przez admina lub linku do HLTV. Pozdrawiam Kuba. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 10 Lutego 2016 przez Naffing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Admin banujący ma 24h na wstawienie dowodu. (rozpisanego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Może ja się tu dopisze jako Dał mu od razu bana nawet na niego nie patrzał.. Albo patrzał jak wszedł na specta może z pięć sekund nie więcej to już jest przesada co ten adminstrator robi. Dodam że go sprawdzałem i był czysty nie dawno dostał ss'y. Miłego dnia, ZDW! ((Jak mam dostać warna to możecie mi ten post usunąć)) Edytowane 10 Lutego 2016 przez ★ ZDW ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naffing 1 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jako, że admin nie wywiązał się ze swojego obowiązku a dobrze wiedział, że istnieje taki temat to proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Admin nie rozpisał demka, Gracz dostaje ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi