Gang Albanii 280 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Nick: Gang_[P]lebanii Powod rezygnacji: Brak chęci do grania na 201lvl przez James'a (Zastępcę opiekuna) Cos od siebie: Rezygnuje tylko z admina na CodModzie 201lvl. Dopóki ten człowiek będzie opiekunem nie mam zamiaru tam grać. GRATULACJE!! rozwaliłeś do końca całą starą grupę adminów Wytrzymałem z Tb najdłużej ale każdy ma swoją cierpliwość. Napisałbym tu co o Tb myślę ale: 1. Szkoda słów 2. Szkoda mojego czasu 3. Moderator zapewne by tego nie dopuścił Jesteś zaledwie zastępcą a rządzisz się jak główny. I nie masz po co pisać pod moją rezygnacją bo wiedz o tym że Twoje słowa mam głęboko w [...], Cb przy okazji też. No ale cóż, jak to mówi przysłowie Kto się [...] urodził, kanarkiem nie umrze:) P.s Nie ruszają mnie Twoje groźby, a wręcz przeciwnie mam z nich ubaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 10 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Napisz mi na PW o co chodzi, proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi