MusK 21 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Wiek: 17 lat Kontakt (GG/e-mail/steam): GG i Steam Kiedy zaczynałeś grę w cs: W wieku 11 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Spore, miałem tu admina i jak dotąd jedna osoba wrzuciła ss'y. Swoje doświadczenie w skali od 1 do 10 oceniam na 9. Ile masz wolnego czasu?: Forum odwiedzam prawie co godzinę, dziennie siedzę na nim minimum 2h. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chcę pomóc kolegom i starać się o jak najszybsze odbanowywanie czystych graczy Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak w wieku 11 lat grałem na wh, ale to przeszłość - 50 postów JEST - 50 godzin na forum RZECZ JASNA - Minimum 15 lat TAK - Minimum 2 miesiące na forum OCZYWIŚCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jestem na tak, zapewne ogarniesz, wszystkie wymagania spełnione ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Na Tak+Spełnia wszystkie wymaganie + ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Na tak ogarnia wymagania i wgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Na tak, wymagania, ogarnie :-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Na tak. Wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 W sumie zadanie nie jest arcy trudne a przyda się ktoś do pomocy bo jak widać po dziale pracuje prawie sam. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeeTeQ 0 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jestem na TAK ;] Wszystkie wymagania spełnione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Tak-Wymagania-ogarnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pisz na PW:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi