snaksik 0 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Nick: snaksik ;wfLink do SS: Nie mam.Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SKILLOWY_MANIACZEK [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 81406 Serwer: FFALink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=53447 Wlazłem sobie dla beki na ten nick i dostałem bana na IP. Mam kolegę na steamie MrX i proszę o unbana. MrX potwierdzi, że ja jako snaksik ;wf (nick na serwerze mój) nie mam czitów. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Admin banujący ma 24h na rozpisanie demka w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Dobra qubas wszystko powiedzial, taki ktos o takim nicku wbija na rozne serwery i jest bardzo znany, wszedles na serwer to odrazu dalem bana myslac ze to ten cziter, ja popelnilem blad czy Ty? Dobrze wiesz kim jest skilowy i ze ma zmienne ip wiec czego sie spodziewales? To byla po prostu moja szybka reakcja zeby nie bylo marnowania rundy nikomu Edit gumis Ty chyba nie rozumiesz Edytowane 10 Lutego 2016 przez FamNaPiksachAJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) @@Gracz nic nie zawinił a jest to jedynie błąd admina. http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1602101742-de_dust2-1455122520-1455124020.zip - Demko ukazuje, że admin dał bana z wejścia graczowi a nawet chwili pogrania. Edytowane 10 Lutego 2016 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi