Porczop 257 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam kumpli, koleżanki i... inncyh xD W mojej szkole wystartował konkurs na opowiadania/wiersze/komiksy stworzony przez amatorów xD Jako, że wcześniej pisałem dla dziewczyny (nie pamiętam już ich ) to pomyślałem sobie, czemu nie wziąć udziału? xD Dzisiaj na lekcji cos tam sobie nabazgroliłem, nie wspiąłem się na wyżyny swoich umiejętności i sam uważam, że ten wiersz słabo wyszedł Oceniajcie aa... i nowe będę też dodawał xD Miłość zaraża niczym choroba, niektórych uszczęśliwia, niektórych boli głowa. Gdy się nią zatrujesz złość i nienawiść wyplujesz. Ważne by znalazła się ta druga połowa. Kiedy się pojawi życzie zaczniesz od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 przynajmniej sie rymuje xDDDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzir 0 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dobry rym xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam / Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi