Szajbus 4 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 1. Twój Nick: Szajbus™ 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Guard3. Nick oskarżonego:JamaicaDrugs4. Steam_ID oskarżonego: 5. Data i godzina zdarzenia:Było to wczoraj tylko dokładnie nie pamiętam godziny ale było to w godzinach wieczornych tak po 22.Może to potwierdzić Ghost.6. Mapa:nie znam nazwy 7. Opis sytuacji:Zrobiłem przypadkowego fk był to po prostu rykoszet (strzelałem z AK-47)i admin od razu wywalił mnie z serwera.Zdenerwowałem się i zacząłem mówić "co ty Ku**a robisz"i"czy tylko potrafisz wywalać". I oto dowód na to jakim jakaica jest Guardem .....8. Dowody (demko/screeny/świadkowie):http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/548680779274186659/44228704F04CC6FE5ED8A77DF89633303E732A08/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Zrobiłeś FK więc zostałeś wyrzucone -- Proste. Wbiłeś i go prowokowałeś, powód rzeczywiście zły jednak skarga moim zdaniem niesłuszna. Zgodzę się z tym że kick za takie coś to przesada. Edytowane 11 Lutego 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Z tego co wiem, admin/strażnik powinien napisać powód wyrzucenia z serwera/bana a "tak potrafie" nie jest powodem ,za który można wyrzucić gracza, dodatkowo ten powód można podpisać jako chwalenie się/nadużywaniem flag. Skoro guard wyrzucił Cię z powodu fk i nie napisał "fk" w powodzie to skarga jest mnie więcej słuszna. Ja za przypadkowe fk ,które naprawdę takie były poprostu upominałem. Kick tylko za celowy fk albo nawet ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P5YcHoOo 24 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Byłem przy tym i mogę powiedzieć, że obydwie strony nie są bez winy. Ja podobnie jak snexi za fk upominałem i ożywiałem. A co do winy, i szajbus i jamajek sobie dogryzali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Znikoma szkoda, według mnie to zasługuje tylko na upomnienie słowne, więc myślę, że jamaica to czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi