Omega* 2 077 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Szybka propozycja. Co wy na to aby dodać dział AW ( Armored Warfare ) ? Pamiętam że kiedyś był i nawet Bllizard lecz nikt się tym nie zajmował. Co do wota to się na prawdę przyłożę i postaram się rozwinąć ten dział. Myślę że Karol dodasz dział na próbę. Gry na Konsole bym wyrzucił bo tam jest najmniejsza aktywność. Poddziały: Nowości Ogólnie o Armored Warfare Media Modyfikacje / Poradniki Pytania / Problemy Turnieje // Zmieniam na Armored Warfare Edytowane 15 Lutego 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Na Nie, wątpię, że zbierze się duże grono zainteresowanych samym WoTem. BF i CoD był na próbę i nie wypalił. Więc raczej nie widzę sensu. To zrób tą ankietę najwyżej :x Ja gram w Wota, ale na pewno w taki dział nie zajrzę, bo wszystko mam na forum wota i w newsach. Edytowane 11 Lutego 2016 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 jestem za, jeśli się tym zajmiesz. Lubie poczytać o różnych grach nawet jeżeli nie gram w nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jestem na Nie Zajmiesz się Działem WOT? Po Tygodniu max. po dwóch Ci się znudzi i upadnie jak większość. a ile ludzi gra w WoT'a? Jeżeli będzie ich duża grupka, wtedy można nad takim poddziałem pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Jestem na Nie Zajmiesz się Działem WOT? Po Tygodniu max. po dwóch Ci się znudzi i upadnie jak większość. a ile ludzi gra w WoT'a? Jeżeli będzie ich duża grupka, wtedy można nad takim poddziałem pomyśleć. Ile ludzi gra w WoT'a możemy dopiero zobaczyć po aktywności użytkowników w tym dziale. Chyba że chcesz zrobić ankiety " Ile ludzi gra w wota i dopiero potem dodawać dział Jeżeli masz takie podejście że po 2 tyg mi się znudzi to jesteś w ogromnym błędzie. Zostaje przy tym że WOT wypali. Myślę że jak się doda ten dział na okres próbny to nic się wielkiego nie stanie. Jeżeli działem nikt się nie będzie interesować to będzie można usunąć. Myślę że trochę osób się zbierze Więc pisanie że po 2tygodniach mi się znudzi nie ma w ogóle sensu Edytowane 11 Lutego 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jestem za, zawsze można spróbować. Jak nie wypali, to nie wypali. Jestem za dodaniem tego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 W sumie, o ile nie jest to dużym problem dla Karola, to można dodać ten dział na okres próbny dwóch tygodni, jeśli nie będzie zainteresowania nim, to można go usunąć. Zazwyczaj stawałem za tym, że to jest forum CS'a, ale jeśli znajdują się tutaj gry np. LoL, MT2 itd, to czemu by nie spróbować z WOT'em? W/w działy nie stoją tak źle, jeśli znajdą się chętni na prowadzenie tego, to zawsze można dodać na próbę. Na +/- tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jestem na nie i tak. Inicjatywa ogólnie fajna, ale czy zbierze się wystarczająca ilość osób? Tak jak napisał Paweł wyżej można spróbować z tym okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 3 stycznia 2016 roku został założony taki sam temat Link do tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/43468-propozycja-world-of-tanks-wot/ Większość się nie zgadzała, a nawet sam właściciel więc nie wiem po co temat zostaje poruszony po raz 2. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) 3 stycznia 2016 roku został założony taki sam temat Link do tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/43468-propozycja-world-of-tanks-wot/ Większość się nie zgadzała, a nawet sam właściciel więc nie wiem po co temat zostaje poruszony po raz 2. działy codziennie aktualizowane. Codziennie znajdują sie nowe tematy Miesiąc minął więc dlatego ten temat zostaje poruszony Edytowane 12 Lutego 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 17 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja dalej jestem na nie, nie chce dodawać kolejnych działów gdy w aktualnych jest pustka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 17 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi