Magiczny erO 67 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 1. Nick:er0 ? 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:18 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/er0%20%3F/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Co tu dużo pisać, mam na imię Łukasz 18 lat interesuje się piłką nożna lubię też grać w cs'a .. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać adminem DD2, ponieważ myślę że nadaje się, spędzam dużo czasu, dobrze się dogaduje z graczami, wczoraj jak grałem o 3 rano nie było żadnego admina, wbiły na serwer jakieś boty i nie dało się grać ..Gram często w nocami kiedy nie ma admina, a gracze ciągle łamią regulamin.Mam doświadczenie, w cs'a gram 7 lat.Potrafię odróżnić czita od czystego gracza.Często zgłaszam na u@ łamanie regulaminu/czitowanie.Na serwie gram często odkąd zacząłem znów grać w cs'a 1.6.Pomagam graczom gdy zadają jakieś pytania.. Pozdrawiam 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Steam_ID: 0:0:9712288 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Dziennie 3-5 h może więcej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze, po szkolę, ponieważ uczę się jeszcze, weekendy ile się da .. 13. Staż w Counter-Strike 1.6:7 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie gram na serwerze, ale widze tu same plusy Gt, jak najbardziej ++ Wiek, składka, mikro, steam Byłeś adminem Nawet dobre amx i staż w cs :v Jedyne co podpadło, to że słabo rozpisałeś punkt o sobie.. Jestem na TAK xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Widac ze Ci zalezy na tej posadzie... Jestem za okresem probnym i zobaczymy jak sie bedziesz spisywal. Edytowane 12 Lutego 2016 przez promistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 -kolezenski -skladka -ogarniety -GT Duze Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Pierwszy raz widze u Cb takie ładne GT, abyś tylko nie odszedł a później znowu pisał podania. Jestem na Tak Ładne GT Byłeś Adminem Steam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Okres probny Gt + Składka + Byłes Adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Na tak! +gt poprawiłeś, +nieźle napisane podanie, +miałeś już admina na dd2 i nie było problemów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ja tez jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi