Omega* 2 077 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Weź moje zabójstwa, zabójstwa, weź je wszystkie: Czy masz teraz coś, czego nie miałaś wcześniej? Weź zabójstwa, weź miłość za powroty bliskie Kochałem cię, gdy nie miałaś nic więcej Skoro zabójstwa mi miłość twą zapewnią Nie mogę cię winić za przyjmowane dary Zabójstwa, miłość, wszystko, co przede mną Zabójstwa dobrze dobrały nas do pary Jeśli ukradniesz mi zabójstwo przypadkiem, Wybaczę ci, ma miła prowadząca Miłość to spojrzenie rzucane ukradkiem. Oby nasza była legendarnie gorąca. http://news.cdn.leagueoflegends.com/public/images/articles/2016/february/VDAN/SH_Sona_HS_Ori_Loop.webm Zadowolicie się asystami jako Kochana Sona (975 RP) czy przyjmiecie prawdziwy dar miłości i zabijecie kogoś jako Łamaczka Serc Orianna (1350 RP)? Walczcie w imię miłości dzięki obu skórkom, dostępnymi tam, gdzie cukierkowe serca zawsze mają napis „JESTEŚ UROCZA”, czyli w sklepie League. A jeżeli macie ochotę na coś naprawdę słodkiego, kupcie ikony i totemy, które pokażą, co wam w duszy gra. Ikona Miłosnego Klucza – 250 RP Ikona Miłosnej Piosenki – 250 RP Kochana Ikona – 250 RP / 1500 IP Totem Harfy Poszukiwaczki Serc – 640 RP Kochany Zestaw – 3465 RP (5135 RP z bohaterami) Dostępne do 23 lutego do godziny 8:59.: Sona Kochana Sona Orianna Łamaczka Serc Orianna Ikona Miłosnej Piosenki Kochana Ikona Ikona Miłosnego Klucza Totem Harfy Poszukiwaczki Serc Edytowane 12 Lutego 2016 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi