eQu 113 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Kolejny dzień serwer jest wyłączony tak jak wczoraj. Włączycie go ?? Czy bedzie tak stał ofniety ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziroki 13 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Cóż, szkoda że opiekun/zastępca czy ktokolwiek się zajmuje tym serwerem ma wyj**ane... @SzirokiNiestety nie mam takiej możliwości, aby włączyć serwer. I również, do mnie kilka osób pisało z pytaniem, nie odpowiem na pytanie kiedy zostanie włączony,bo po prostu nie wiem. A w ogóle ty masz jakieś informacje na temat serwera? Bo pytam się "kiedy zostaną dodane nowe roundsoundy" - po paru razach zadania pytania dostaje odpowiedź "nie wiem", pytam się o to kiedy dodacie plugin na anty-afka dostaję odpowiedź "nie wiem", serweroff - kiedy będzie on? "Nie wiem"... Będąc opiekunem - nie jesteś w stanie odpowiedzieć na praktycznie żadne pytanie dotyczące serwera.. Nie mówiąc już że ostatnimi czasy ciężko Cię złapać na serwerze, żeby się o coś zapytać.. W sumie pewnie i tak by była odpowiedź "nie wiem". W ogóle przekazujesz informacje o działaniu serwera do kogokolwiek? Jako opiekun chyba powinnaś czuwać jak działa serwer oraz co powinno zostać dodane na serwer. Dobrze że mam właściciela serwerowni w znajomych i truje mu dupę to dla świętego spokoju pewnie dodaje te pluginy :sleep: Ile razy mam powtarzać, że nie ja tym się zajmuję. Proszę nie wypowiadać się nie wiedząc nic, jedynie co robisz na serwerze to chaos tak jak wcześniej. W tym momencie nie wiedząc nic oceniasz mnie tak jak zawsze. Nie pozdrawiam. A to przepraszam bardzo czym się zajmuję opiekun serwera jak nie opiekowaniem serwera? Więcej informacji można dostać od adminów niż od ciebie... Tylko chaos, tylko choas.. Chyba nie wiesz o wszystkim Swoją drogą jakby nikt nic nie mówił to by było nudno jak pi*da na tym serwerze i nikt by nie grał... Zastanawiałaś się czasami dlaczego gracze grają tutaj mimo takich problemów z serwerem? Edytowane 13 Lutego 2016 przez Pawel.? Posty połączono, proszę pamiętać o opcji "edytuj" i powstrzymywać się od niedorzecznych osądów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 To Fakt dzisiaj dostałem już od 4 osób wiadomość, z zapytaniem czemu serwer jest off. Naprawdę zróbcie coś z tym w końcu bo to w parodie się zmienia. Potem są pytania czemu gracze odchodzą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) @SzirokiNiestety nie mam takiej możliwości, aby włączyć serwer. I również, do mnie kilka osób pisało z pytaniem, nie odpowiem na pytanie kiedy zostanie włączony,bo po prostu nie wiem. A w ogóle ty masz jakieś informacje na temat serwera? Bo pytam się "kiedy zostaną dodane nowe roundsoundy" - po paru razach zadania pytania dostaje odpowiedź "nie wiem", pytam się o to kiedy dodacie plugin na anty-afka dostaję odpowiedź "nie wiem", serweroff - kiedy będzie on? "Nie wiem"... Będąc opiekunem - nie jesteś w stanie odpowiedzieć na praktycznie żadne pytanie dotyczące serwera.. Nie mówiąc już że ostatnimi czasy ciężko Cię złapać na serwerze, żeby się o coś zapytać.. W sumie pewnie i tak by była odpowiedź "nie wiem". W ogóle przekazujesz informacje o działaniu serwera do kogokolwiek? Jako opiekun chyba powinnaś czuwać jak działa serwer oraz co powinno zostać dodane na serwer. Dobrze że mam właściciela serwerowni w znajomych i truje mu dupę to dla świętego spokoju pewnie dodaje te pluginy :sleep: Ile razy mam powtarzać, że nie ja tym się zajmuję. Proszę nie wypowiadać się nie wiedząc nic, jedynie co robisz na serwerze to chaos tak jak wcześniej. W tym momencie nie wiedząc nic oceniasz mnie tak jak zawsze. Nie pozdrawiam. A to przepraszam bardzo czym się zajmuję opiekun serwera jak nie opiekowaniem serwera? Więcej informacji można dostać od adminów niż od ciebie... Tylko chaos, tylko choas.. Chyba nie wiesz o wszystkim Swoją drogą jakby nikt nic nie mówił to by było nudno jak pi*da na tym serwerze i nikt by nie grał... Zastanawiałaś się czasami dlaczego gracze grają tutaj mimo takich problemów z serwerem? "Temat tylko i wyłącznie blokuję" Nie mam zamiaru czytać oszczerstw kierowanych w moją stronę.Jeżeli, Queen będzie chciała coś dodać to na pewno otworzy temat ponownie. Edytowane 13 Lutego 2016 przez Pawel.? Posty połączono, proszę pamiętać o opcji "edytuj" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Opcja edytuj następnym razem, konwersacje to na PW. Chciałabym zaznaczyć sziroki, ze rs zostały dodane, to, ze nie dodałam ich w tym samym dniu co ty dodałeś post nie oznacza, ze ktos sie tym nie interesuje, ja nie chciałam dodawać całej twojej paczki, chciałam z paru utworów zrezygnować także musiałam napisać do jednego z użytkowników by porzucił mi RS'y, a ze był On nie obecny to czekałam. Wiem, ze nie działa rs 4 i 8, ale pragnę zaznaczyć iż w profilu mam napisana mniejsza aktywnośc i gdy tylko bede mogła zmienie te 2 niedziałające. - pierwsza sprawa Plugin na AFK'a moj drogi dodany został, właściciel uprzedził Cie iż jest stary ten plugin i moze nie działać i masz dac znać , Ty nie odp nic także sprawa zostala uznana za zakończona. Dostałam dzis wiadomosci o tym, ze serwer nie działa i tu akurat moja wina gdyż miałam dużo powiadomień na telefonie i nie zauważyłam wiadomosci z poczty i tutaj z miejsca pragnę przeprosić za to iż nie włączyłam ponownie serwera. Ocenianie Kasi do twoich ról sziroki nie należy, Kasia na tyle ile moze, wykonuje swoje robotę dobrze i informuje o rożnych błędach czy rzeczach, ale tak jak wspomniałam tutaj moj blad za ktory naprawdę Was przeprszam. Serwer uruchomiony. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi