snaksik 0 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nick: snaksik ;wfLink do SS: Nie zrobiono miWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : snaksik [AMXBans] Powod : ' Aktywny ban ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 8140 Serwer: ONLY DD2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=53923 Nie wiem za co dostałem bana cheatów nie używałem.. Admin wszedł i po 10 sekundach dostałem bana "Aktywny ban" No proszę was.. Miałem staty 20/1, bo w CT były nie ogary.. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dostałeś bana po 5 minutach jak sprawdziłem Twoje ip w amxbans. Aktywny ban z bodajże 01.09.2015 z powodem wrzucenia ssów od STOP CRY BRO. Niech ktoś sprawdzi dokładniej, bo mogłem błędnie coś napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi