Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Pierwszy dzień z Gimpem x.x Kolejny dzień, tylko napis muszę poprawić xD TAK BARDZO GRAFIK XD Znalazłam nowe hobby xD Edytowane 13 Lutego 2016 przez #Brawa Dla Tej Pani 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Wow, ciekawie jak na początek Podziwiam, szybko ogarnęłaś gimpa, bierz się za photoshopa niedługo Daje +, czekam na więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Kolejny efekt nudy x.x Edytowane 13 Lutego 2016 przez #Brawa Dla Tej Pani 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jestem zaskoczony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zaczynając z grafiką, bardziej powinnaś skupiać się na całej pracy, a nie na napisie. Mówię to z własnego doświadczenia, bo na początku w ogóle nie dodawałam napisów do prac, bo nie umiałam. Tutaj słabo one wyglądają i psują całokształt. Na twoim miejscu poczytałabym poradniki, bo od tego powinno się zacząć. Czekam na coś konkretnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 "CsC Siwy" Bardzo fajna praca :v Ale to z flagą, "Brawa dla tej pani" :c Jak na początek to te pierwsze nie są złe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak na początek nie jest źle, ale te napisy niestety bardzo psują całość pracy Na razie skup się bardziej na kolorystyce i ostrości pracy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. W razie chęci wstawiania kolejnych prac zapraszam napisać do mnie PW to odblokuje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi