Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) :klania: Cześć wszystkim! :klania: Wraz z @WujoS i wpadliśmy na pomysł, aby dla tych co nigdzie się nie wybierają dziś, ze swoimi paniami lub panami, aby zrobić takie walentynki na Teamspeak3. Wiem że dość późno wychodzę z tym pomysłem, ale myślę że trochę ludzi się uzbiera :pije: Start o godzinie 18.00 na kanale muzycznym ZAPRASZAMY ! W planie jest Audycja DJ WujoS, Karaoke (jeśli znajdą się ludzie), Muzyka na życzenie + pozdrowienia, Możliwość wyznania miłości do drugiej osoby publicznie, Jeżeli ktoś już wie, że będzie i chce zaśpiewać proszę o zapisanie się w tym temacie! Zapraszam do wypowiadania się, Strzała! Edytowane 14 Lutego 2016 przez Umciaak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Spoko pomysł, ale mnie nie będzie xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dobry pomysł i tak bym siedziała na ts'ie. Będę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Na 100 % wbije ;D Pośpiewam z Pynią Jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Wejdę troszkę xD Jaki kanał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Wejdę troszkę xD Jaki kanał? Karaoke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Jakbyscie siedzieli do 22 to bym wbila ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dziękujemy wszystkim za przybycie! :zab: Następnym razem zapraszamy większą publiczność :facepalm2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi