Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Dla was wszystkich Bracia moi polegli w friendzone, życzę wytrwałości w tym dniu Edytowane 14 Lutego 2016 przez Umciaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaban 1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 ja dzisiaj nie wytrzymalem rano moja kobieta mnie tak zdenerwowala ze powiedzialem ze walentynek nie bedzie ale po dluzszym czasie nagadala mnie i pojechalismy do restauracji to byly moje waletynki niech ktos inny tez sie wypowie jak minely mu walentynki z druga polowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 ja dzisiaj nie wytrzymalem rano moja kobieta mnie tak zdenerwowala ze powiedzialem ze walentynek nie bedzie ale po dluzszym czasie nagadala mnie i pojechalismy do restauracji to byly moje waletynki niech ktos inny tez sie wypowie jak minely mu walentynki z druga polowa nie mam drugiej połowy, cri xDDDD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Twórz temat dla poległych we friendzone. - Bądź jednym z nich. Tutaj: Ja ten cudowny, zwyczajny dzień spędziłem spiąc. KAPPA!@# Edytowane 14 Lutego 2016 przez Winchester 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 nie mam drugiej połowy, cri xDDDD A ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Walentynki spędziłem w pracy robiąc pizzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Spędziłam je w pracy i w pociągu XD #super 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja tam z Ania kino #PLANETA #SINGLI i dobry obiadeł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Wbiłem brąz II w LoL'u ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Siedziałem tak jak teraz na czterech literach, i pilnowałem forum, by na końcu dowiedzieć się, że jestem chory i dzisiaj zaczynam ferie. Pozdrawiam Ślązaków i szwagra 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi