S3ReK 293 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Nick:S3ReKLink do SS:Nie dostałem ss`owWycinek z konsoli(bez IP)*: Kicked by Console: You have been banned from this server. Kicked :You have been banned from this serve Serwer:Jailbreak 1.6Link do bana:Właśnie w tym problem , że "niby" nie mam bana Juz kiedyś pisałem proźbę o ub gdzie powiedzieli mi , że czasem tak się robi i nie bede miał bana tylko musze poczekać mineło już ponad miesiąc a ja i tak mam bana sytuacja była mianowicie taka: Jakiś pacan grał na moim id zapewne przez jakies czity , i dostał bana a ja razem z nim po czym niby mnie odbanowali ale i tak mam bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 podaj mi swoje sid i ip na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: brak zainteresowania Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi