Shanell 1 787 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 W tym o to temacie macie okazję wysłać propozycje odnośnie skinów VIP, bronie już zostały dodane. Czas macie do końca miesiąca. Prosiłabym aby propozycje były normalne i z sensem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Widzę małe zainteresowanie, ale zachęcam do propozycji skinów dla Vipa bo z tego co wiem od Shanell jeśli nie będzie propozycji skinów to VIP dostanie narzucone skiny małego krasnala bez gaci, więc poważnie zaproponujcie coś bo nie mam zamiaru latać bez majtek jako krasnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 To zaproponuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Nie znalazłem w necie nic konkretnego i klasycznego a chyba o to chodzi prawda? Postanowiłem zrobić coś od siebie tak na szybko. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Propozycja Kaba jest bardzo dobra. Serio! Klasyka. Nie bedzie trzeba sie przyzwyczajac do nowych modeli tak jak bylo kiedys, ze na poczatku wielu graczom mylilo sie czy to sojusznik czy to przeciwnik. Moim zdaniem sensowne skiny.Całuski 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Można dodać te modele, łatwo będzie rozróżniać graczy TT od CT niż jak to było kiedyś I jeszcze taka propozycja odemnie żeby dodać inny model kosy dla vipa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Jestem za fajny pomysl , popieram bota @ Co do kosy tez mi sie podoba ! POOOZDRO! Edytowane 17 Lutego 2016 przez slowdeath 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dung prosił o modele knife, więc również z nudów postanowiłem zrobić własny model. Może być? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Modele klasyczne spoko ale jedno duże ALE Musi być podział na kolory: -Model CT musi mieć wyraźny napis VIP na niebiesko (soczysty niebieski), -Model TT musi mieć wyraźny napis VIP na czerwono (taka czerwień jak na obrazku tutaj jest ok) Musi to być tak więc Kab wstaw to samo ale proszę o znalezienie w takiej kolorystyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Qubas, Ty to zawsze musisz mieć jakieś ale noo ale nie bede się kłócił i zrobiłem to o co prosiłeś 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Dla mnie super klasyka i idealnie dopracowana @ Pytanie czy reszcie się podoba? Edytowane 18 Lutego 2016 przez QubaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Cieszę się, że się podoba. Chyba wszyscy admini są już na tak, więc czekamy shanell aż dodasz modele do obiegu POZDRO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Nowe modele postaci pojawią si,ę jeszcze dziś Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi