Andy 0 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Nick: AndyLink do SS: -Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Andy[AMXBans] Powod : ' Wallhack '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1632257676 '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] ======================================Serwer: FFALink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=55285Wyjaśnienie: Dostałem bana za WH. Piszę tą prośbę o UB ponieważ nie używałem żadnego cheat'u/hacka. Zamiast dać bana mógł mi admin zrobić ss'y. Gdy poprzednio dostałem ss'y były one czyste. Nie zgadam się z tym banem i chciałbym wyjaśnić tę sprawę. Mógłbym już teraz prosić o UB? Chciałbym jeszcze dzisiaj pograć Edytowane 17 Lutego 2016 przez Pawel.? Posty połączono, opcja "edytuj" jeśli chcesz coś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Admin banujacy ma 24h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi