MrDevix 208 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.Wzor skargi:1.Twoj Nick:MrDevix2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz3.Nick admina/gracza ktory zawinil:G.A.B.E.N4.IP/SID oskarzanego*:G.A.B.E.N STEAM_2:0:217047107 83.24.195.25 Nonsteam Neostrada5.Data i godzina:ok. 22:00 16.026.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): wilk125 (niestety nie moge robic SS na pelnym ekranie nwm dlaczego kiedys dzialalo7.Opis sytuacji: Rzuciłem na gracza bombe infekcyjna a on zaczął mnie wyzywac : "dziwka" "jebane dziecko" itd. _________________________________________________________________ Mam nadzieje że świadek szybko się wypowie. P.S Pomógł by może ktoś z tymi SS na pełnym ekranie ? Dlaczego nie działają ?*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ipSkarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 18 Lutego 2016 przez MrDevix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Czekam na wypowiedź świadka. Edytowane 18 Lutego 2016 przez mn9 Brak wypowiedzi świadka=Brak dowodów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi