ToTylkoJa 115 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nick: To Tylko JaLink do SS: -----Wycinek z konsoli(bez IP)*: Server # 111 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kubus : - ) [AMXBans] Powod : ' y? ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1337684026 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.28.70.183 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Serwer: Cs Go ModLink do bana: ----- To jest z lekka skomplikowana sprawa, więc czytać uważnie Grałem normalnie na serwerze i wszedł jakiś admin który zaczął wszyskich slay'ować i zdążył zbanować jedną osobę na 5 min za "czitowanie", od razu sprawdziłem który to taki mądry admin i oprócz mnie był tylko "Kubus :-)" który nie wiadomo skąd miał flagi Kubus :-) STEAM_0:0:1337684026 83.28.70.183 bcdefijmnr przy czym ma też aktywnego bana. Bez myślenia dałem mu perma, żeby nikogo więcej nie banował http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=55427 i zbanowałem również IP. Po zmianie mapy wyrzuciło mnie z serwera i w konsoli mi wyskakuje wycinek podany na górze we wzorze.W amxbans pokazuje "Wszystko jest dobrze nie jestes zbanowany" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi