WujoS 297 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Komendy do CS:GO Siemka, w tym poradniku chciałbym wam przedstawić podstawowe komend do cs:go . Więc tak najpierw potrzebna nam jest konsola, gdy ktoś nie ma jej włączonej w ustawieniach należy zrobić tak ------------>>> Opcje/Ustawienia Gry/Włącz konsolęa następnie można już wejść do gry i kliknąć taki klawisz po którym odpali nam się konsola ------>>> ''~'' który znajduję się pod ESC. Po uruchomieniu konsoli można w niej już wpisywać nasze komendy: sv_cheats (0/1) - włącza cheaty (komendę należy wpisać aby móc aktywować pozostałe komendy). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ god - jesteśmy nieśmiertelni. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ noclip - komenda pozwala nam latać po mapie ale również przenikać przez ściany. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sv_infinite_ammo (0/1) - nieskończona amunicja. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sv_grenade_trajectory 1 - pokazuję trajektorie (linie) za granatem. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sv_showimpacts (1-3) - pokazuję miejsce uderzenia kuli (numerki zmieniają kolor po udzerzeniu). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mp_buy_anywhere (0/1) - możliwość kupna broni w dowolnym miejscu na mapie. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mp_roundtime_defuse (czas) - zmienia nam czas rundy np. na 60 minut. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mp_buytime (9999) - nielimitowany czas na kupno broni. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bot_kick - wyrzuca wszystkie boty z rozgrywki. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ give weapon_(nazwa broni lub granatu) - daje nam dowolną broń lub granat. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 - Włącza komendę, 0 - wyłącza komendę. Oczywiście to nie wszystkie komendy jest ich o wiele więcej, ale dałem tutaj takie które mogą się najbardziej przydać do treningów smoków lub to gry z kolegami. Wiem że takich komend na internecie jest bardzo dużo, ale dlaczego nie zrobić kolejnego :regulamin: , jeśli spodobał się poradnik to podstawowych komend oczywiście zrobię więcej tym razem będą one bardziej trudniejsze i ciekawsze. Pozdrawiam WujoS. Edytowane 23 Lutego 2016 przez WujoS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Podstawowe komendy? :v Po co początkującym graczom te komendy? Podstawowe to są do celownika, ale + za czas spędzony na wypisanie ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Kolor czcionki razi. A tak to plus za napisanie, ale początkującym to za bardzo sie nie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie no wybacz, ale z podstawowymi komendami cs go to nie ma nic wspólnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Powstal juz taki poradnik, nie wiem po co kolejny. http://forum.cs-classic.pl/topic/43333-komendy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 przecież to nie ma nić wspólnego z podstawowymi komendami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nie miałem co robić u dentysty więc napisałem taki poradniczek ponieważ spędziłem tam 2 godz. a napisałem to dlatego że nie wiedziałem co napisać innego, ale nie wiem dlaczego się czepiacie dlaczego to są podstawowe komendy... Po prostu tak sobie to nazwałem bo większość zna chociaż 1/4 tych komend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Nie zeby coś, ale jak juz robic cos, to porzadnie. To nie hejt, ale jesli to tak odczuwasz to nie mialem takiego zamiaru. sv_infinite_ammo napisales dwa razy. Do tego jest 1/2. 1 - nieskonczona ilosc ammo, 2 - nieskonczona ilosc ammo, ale musisz przeładowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkem 27 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Spoko nawet przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi