shr 0 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nick:shr*logitechLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:dd2 only csgoLink do bana: http://dd2csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:30455305&advType=steamid&Submit Opis sytuacji" "po paru upomnieniach admina DOPI za reklamę w nicku dostaję bana.. Mój nick na dany moment to "SHR*LOGITECH" Osobiście nie widzę reklamy w tym nicku, ponieważ nie jest tam podana żadna strona www, ani zachęta do odwiedzenia czegoś lub zagrania gdzieś.. Jest to poprostu część mojego nicku"Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o UB. Pozdrawiam SHR*LOGITECH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi