shr 0 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nick:shr*logitechLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:dd2 only csgoLink do bana: http://dd2csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:30455305&advType=steamid&Submit Opis sytuacji" "po paru upomnieniach admina DOPI za reklamę w nicku dostaję bana.. Mój nick na dany moment to "SHR*LOGITECH" Osobiście nie widzę reklamy w tym nicku, ponieważ nie jest tam podana żadna strona www, ani zachęta do odwiedzenia czegoś lub zagrania gdzieś.. Jest to poprostu część mojego nicku"Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o UB. Pozdrawiam SHR*LOGITECH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi