Grawlak 5 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Opis Problemu: Dokładnie dziś jak sobie pograłem na jackpotach itp. postanowiłem sobie zagrać mix'a wszystko normalnie do 20 sec. rozgrzewki gry. CS mi sie poprostu wyłączył myślałem że to jakiś bug po dzisiejszej aktualizacji ale gdy ponownie wszedłem była już 2 runda po śmierci kolegi znowu mnie wywaliło i tak dalej dalej cały czas mnie wywalało aż wkońcu postanowiłem wyjść i otrzymać bana ale to nie tylko na turniejowych ale także na serwerach czy czymś innym mnie wywala... ScreenShoot:Nie potrzebne System na którym aktualnie grasz: Win 10.Pro Inne: Liczę na skuteczną i szybką pomoc bo nie mam już sił do tego :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Robiłeś format niedawno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Panie, nie wiem kto to panu tak zje*ał ale format musi polecieć. Win 10 to najgłupszy windows na świecie, wywalał mi błąd ,który był nienaprawialny :x Jakiś error jest czy poprostu crash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jak robił format, tak jak ja bo mam podobny problem to myślę, że to od systemu ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Przejdź do folderu steam -> steamapps/common/CS Global Offensive/csgo/cfg/ Otwórz cfg w notatniku znajdz poniższy wpis i z 1 zmień na 0 "setting.mem_level" "1" --> "0" Edytowane 18 Lutego 2016 przez Omєga * 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grawlak 5 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Panie, nie wiem kto to panu tak zje*ał ale format musi polecieć. Win 10 to najgłupszy windows na świecie, wywalał mi błąd ,który był nienaprawialny :x Jakiś error jest czy poprostu crash? Crash Przejdź do folderu steam -> steamapps/common/CS Global Offensive/csgo/cfg/ Otwórz cfg w notatniku znajdz poniższy wpis i z 1 zmień na 0 "setting.mem_level" "1" --> "0" Nic nie daje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Może zobacz to -> Edytowane 18 Lutego 2016 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grawlak 5 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nope. Poszedłem na boty 2 rundy zagrałem i nadal crash ;_; Edytowane 18 Lutego 2016 przez Grawlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Może to pomoże ----->>>> Wchodzisz w steam, Prawy przycisk na CS:GO/ właściwości/ pliki lokalne/ sprawdź spójność plików gry. Możliwe że masz błąd w plikach tak jak omega dał film albo usuń i zainstaluj ponownie cs'a. Edytowane 18 Lutego 2016 przez WujoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grawlak 5 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Temat do zamknięcia,sprawa wyjaśniona W razie ponownych problemów temat może zostać ponownie otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi