Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nick: Weronika Powod rezygnacji: Myślałam, że zgram w czasie adminowanie, prace i studia, ale nie dam rady . Jestem więcej na forum niż na serwerze, a GT słabe jak nie wiem co. Może wrócę jak znajdę więcej czasu, ale aktualnie nie jestem w stanie. Cos od siebie: Dziękuję kolegą z DD2 za szansę bycia w zespole :daje_kwiatka_na: . Spokojnie będę do Was zaglądać na serwer, bo na forum jestem codziennie Edytowane 18 Lutego 2016 przez Weronikaa 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) No cóż, ale grunt że nie odchodzisz Edytowane 18 Lutego 2016 przez Umciaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No szkoda , ale wpadaj czasami pobocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dobrze Ci tak! ADMINA MNIEJ . Odwiedzaj inne serwery bo umrzesz na tym DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ale ważne że zostajesz i już specjalnie dla ciebie czeka zlecenie w grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No cóż twoja decyzja wpadaj czasem bocie na DD2Flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi