OneShotOneKillNoHackThisIS 0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 1. Nick: OneShotOneKillNoHackThisIsSkill 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 16 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/OneShotOneKillNoHackThisIsSkill/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0:0:163990855 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak. 7. Składka (Tak/Nie): Raczej Tak. 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: Dost ale ciągle nad tym pracuję. 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 2lata. 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: 14:50 - 17:35. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Około 4h czasami do 5h. 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć jestem Daniel gram w cs'a 2 lata od 2014r I interesuje się sportem. Gram tylko FFA jestem osobą bardzo przyjazną i bardzo towarzyską również bardzo lubię pomagać innym graczom i nie lubię jak ktoś łamie regulamin. Chcę zostać adminem ponieważ poznałem tutaj bardzo dużo przyjaznych osób a także adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jak dla mnie troszkę za szybko daj się lepiej poznać nam i prośba więcej na forum się udzielaj szczególnie w dziale FFA bo 2 posty na forum to jednak mało jak na bycie adminem no i ta obsługa amx polecam żebyś poczytał jednak trochę o amx żeby zacząć tą admina z dobrymi fundamentami Jestem na TAK ale tak za przynajmniej miesiąc, aż troszkę więcej na forum pobędziesz i z nami popiszesz itd... dlatego na razie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Wypowiedź pod własnym podaniem oznacza jego zamknięcie oraz warna dla autora. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi