MasterShot 0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nick:mastershootLink do SS:-Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:ffaLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=55687 siemanko jest problem nie mam ss w zadnym folderze CS jeśli jest ktoś w stanie mi pomoc jakoś w ich odnalezieniu to niech sie wypowie co i jak mam zrobić chyba że admin jest tak ogarniety że nie potrafi robić ss dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi