MasterShot 0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nick:mastershootLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:FFALink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=55687 siemanko jest problem nie mam ss w zadnym folderze CS jeśli jest ktoś w stanie mi pomoc jakoś w ich odnalezieniu to niech sie wypowie co i jak mam zrobić chyba że admin jest tak ogarniety że nie potrafi robić ss dzieki ps.fns moze potwierdzić byl u mnie widzial ze gram czysto po 2 przeszukalismy wszystkie foldery nie ma nigdzie zadnych ss takze prosze o wyjasnienie albo pomoc z tymi ss Edytowane 19 Lutego 2016 przez MasterShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jeżeli nie masz ssów w folderze cstrike lub cstrike_polish to ja nic nie poradzę, poprostu brak ub wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Sorki, że się wypowiadam ale byłem świadkiem tych ssów. (Proszę nie warnować, bo NNN forum nie przegląda tak a ja znam sprawe) Zostały Ci zrobione ssy dzisiaj na de_inferno i musisz je mieć, bo NNN robił je prawidłowo przez amxmodmenu i z automatu po ssach dostałeś bana. Moje pytanie czy grałeś w ogóle na inferno okolo 18:45 ? czy to nie ty bo paru graczy pytało czy to był na pewno ten MasterShoot. Chyba, że grałeś i to byłeś ty. W takim razie polecam zobaczyć czy nie masz 2 csów na dysku i przetrzepać ssy bo jak nie to niestety ban słuszny będzie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterShot 0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nick:mastershootLink do SS:http://speedy.sh/CVe5g/Nowy-folder.rarWycinek z konsoli(bez IP)*:nie mam wycinka bo zrobilem zgodnosc windowsem.. Serwer:FFALink do bana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 5. Screenshoty mają być spakowane w paczkę i wrzucone na zippyshare, sendfile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterShot 0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nick:mastershootLink do SS:http://www24.zippyshare.com/v/nfS6tyL1/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:nie mam wycinka bo zrobilem zgodnosc windowsem.. Serwer:FFALink do bana: edit : wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : MasterShoot [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 335819423 ' [AMXBans] Your IP : ' x ' [AMXBans] ======================================= Edytowane 20 Lutego 2016 przez TheGumiS chowaj ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Proszę o wycinek z konsoli. Próbuj wejść na serwer-->powinno Cię wyrzucić--> wciśnij " ~ " -->kopiuj/wklej i używaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi