ARTEM 52 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 1. Nick: ARTEM / lenticularis / ten tamten 2. Imię: Tomasz 3. Wiek: 24 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/lenticularis/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0:1:32609723 6. Mikrofon (Tak/Nie): tak 7. Składka (Tak/Nie): nie 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: coś koło 7 lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: popołudniowych, wieczornych 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: pewnie z godzinkę dziennie, zawsze można mnie jednak złapać na steam w razie w 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Dzień dobry, mam na imię Tomek i jestem z Pozniania. :ninja: Posiadam nieco doświadczenia w łapaniu nicponiów będących utrapieniem dla uczciwych zabójców. Zdaje się, że za zamierzchłych czasów adminowałem tu nawet. :ninja: Potrafię pracować pod wysoka presją, także w przypadku zmasowanego ataku czitujących huncwotów nie schowam się w kącie i nie zacznę płakać. Co więcej, z zimną krwią i wrodzoną gracją ukarzę wszystkich odpowiednio do ich niecnych przewinień. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Wiek forum ok popraw aktywność na serwerze Jestem na małe tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Okres próbny +podanie dość ładnie napisane +/- gt - grunt że masz czas wejść nawet na te 20-30 min +wiek Składka nie jest jakaś duża, więc przemyśl to, i jest jednorazowa :ninja: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 NO WRESZCIE!Jestem na TAK!Wiek, doswiadczenie, byles juz u Nas adminem, kulturalny i masz fajne imie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 ARTEM!!! Jestem zdecydowanie na tak . Stary gracz CSC, doświadczony, kulturalny, miły. Był już tutaj adminem i nie było mu nic do zarzucenia Co ja mogę więcej napisać.. Wracaj Artem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Nie robi problemow Trzeba adminow , poprawi sie aktywnosc i bedzie idealnie Jestem na TAK , trzymam kciuki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jak największe Tak Nie ma co tu sie zastanawiać i spekulować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 pewnie że na tak -wiek jest -czas jest -amx ok -spoko ziomek zreszta potrzeba adminów bo czasem jest tak że zadnego nie ma duże TAK pozdro i do zoba na serwie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 21 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi