SiLvEr 5 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:BleeD | MiX(eP)` 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:The_GanjaMan_PL 4.IP/SID oskarzanego*:Nie zdążyłem zobaczyć 5.Data i godzina:17:30 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Demko: http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1602201650-jail_mine-fun-1455983400-1455985920.zip Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=56188 7.Opis sytuacji: Wszedłem na serwer poczym zobaczyłem że w ct jest 1 osoba więc poszedłem jej pomóc. Był to The_GanjaMan_PL poczym powiedział "Bocie wypi******* z ct poczym dostałem bana za Bugowanie Zabawy. To było dziecinne zachowanie ze strony tego admina. Jest to nie pierwsza sytuacja tego typu. A tak w ogóle to admin ma prawo wyzywać gracza od botów , myślę że nie. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Jeżeli powiedziałem bocie wypier** udowodnij. Wszedłeś do CT pomimo iż wiesz że nie możesz, bo nie masz mikro +16. Byłem w trakcie dawania zabawy (życzenia) ty byłeś na spec i akurat wszedłeś, Przypadek? Jeszcze się śmiałeś na mikro. Następny ban będzie za nagminne wchodzenie do ct z powodu braku mikra +16 świadczy o tym 4.2 Jako klawisz można być tylko osoba, która przeszła mutację oraz posiada sprawny mikrofon. Nie spełniasz tego pkt regulaminu i nie jeden admin Ci to mówi. Twoje zachowanie można podciągnąć pod 8.9 Utrudnianie gry lub 8.5 Wchodzenie do ct bez sprawnego mikrofonu lub też Celowe wykorzystywanie bugów/błędów mapy tzn uznało Cię jako nieżywego. @edit Regulamin to rzecz stworzona i oczywista. Ja prowadziłem z więc nie masz prawa wejść do ct jako klawisz bez mutacji, czasami nie znaczy zawsze. Wyjątki masz opisane w regulaminie. Edytowane 20 Lutego 2016 przez The_GanjaMan_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiLvEr 5 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Karciany i S3rek to słyszał jak mnie przezywałeś i do tego jak mogłem wiedzieć że chciałeś dać zabawe a tak w ogóle. Mam sprawne mikro a czasem jak nie ma kto prowadzić to pozwalają wbijać admini dla gracza bez mutacji. A ty teraz piszesz o jakiś nie stworzonych rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Proszę o wypowiedź Karcianego i Serka Edytowane 20 Lutego 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Świadkowie się nie wypowiedzieli Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi