wilma90 20 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 1. Nick: DeStroyeR_TcZeW2. Imię: Rafał3. Wiek: 264. Znajomość AMX (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): tak ale po 10-tym7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/wilma90/8. Parę słów o sobie **: uczciwy,punktualny,pracujący,głodny cs-a 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: do pilnowania porządku na serwerze bo zdarza się ze nie ma nikogo a ja gram dość często 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: kilka godzin dziennie w zależności czy praca czy wolne 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): robocze i weekendy a w różnych godzinach13. Staż w Counter-Strike 1.6: 10-12 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak ale inny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja jestem na Tak +Czesto gra na serwie +Wiek +składka +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Również na tak: + wiek +znajomość amxbans +kultura +często na serwerze +składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 +Staly gracz +ogarniety +kolezenski Duze Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Na tak, choć podanie mało przekonujące. +Staż na serwerze +Znajomość AMX +Rozpoznawalny na serwerze + Wiek, co za tym idzie na pewno też duże ogarnięcie z Twojej strony. - Nadrób aktywność na forum, bo chyba konto pod podanie. Edytowane 20 Lutego 2016 przez Justynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jestem na tak + wiek + często Cię widzę + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Na tak! + staż i doświadczenie + stały gracz + amx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi