Zeus123 61 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) 1. Nick: Zeus 2. Imię: Cezary 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): solidne 5 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak, ale mało używam. 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/ZeUs/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Czarek. Mieszkam we wsi. Uczęszczam do technikum rolniczego. Uwielbiam piłkę nożną oraz moja dziewczynę. Wolne chwile spędzam ''pykając'' w cs'a. Jestem miły, przyjazny. ale też mam gorsze dni. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jako administrator chciał bym banować kamperów, których nie znoszę ( nie mówiąc nic o odpałach). Chcę również pilnować kultury na serwerze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: bardzo dużo w weekendy do 10h, a w tygodni ok. 4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze : 20.00 - 00.00 Weekendy : nawet cały dzień 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Ok. roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie, ale może to się zmieni Edytowane 20 Lutego 2016 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla Administracji. Poprawiono kolorystykę posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 konto pod podanie składka Nie miałeś admina Brak steam Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Na nie -steam -gt -podanie mało przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 tez jestem na NIE... Konto pod podanie słabe gt ,składka tez nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi