Mr.Jingles 0 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dobry wieczór (lub Dzień dobry) Chciałbym wyjaśnić sprawe bana którego dostalem na serwerze #2 [FFA][ESL MAPS] Cs-Classic.pl | pukawka.pl wczoraj (czyli 20.02.2016) o godzinie 23:35 chcialem wejść na serwer ale wyskoczyla mi wiadomość, że zostalem zbanowany. Zdziwiłem się i odrazu sprawdziłem konsole. Napisane tam bylo : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Key Idiota [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.61.136.121 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. po tej wiadomości odrazu wszedłem na forum sprawdzic AMXBans. I tam też pisało, że jestem Zbanowany. Sprawdziłem szczegóły i bylo tam napisane: SZCZEGÓŁY BANA Nick Key Idiota Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID lub IP Powód Bana Czitowanie Wykonano 05.09.2015 - 10:04:37 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez Patrycja <3 SteamID Admina Ukryty Zbanowany na #2 [FFA][ESL MAPS] Cs-Classic.pl | pukawka.pl (de_train) I własnie tu jest Problem . Po pierwsze NIGDY nie używałem tzw. Haxów (do tego nigdy nie byłem graczem który jest pierwszy i wychodzi na staty +10). Po drugie bana dostalem jak widac prawie rok temu a jeszcze dzis po południu grałem na serwerze i wszystko było "okej" i po trzecie nigdy nie grałem pod nickiem Key Idiota. Wydaje mi sie że kilka osob z serwera jak np Keke i inni gracze z serwera (ps. nie pamietam nazw ) mogą potwierdzić, że widzieli mnie ostatnio na serwerze. Jest jeszcze jedna ważna rzecz. Mam cs 1.6 non steam. Szanowna Administracjo. Bardzo Prosze o rozpatrzenie tej sprawy. Jestem stałym bywalcem na tym serwerze i bardzo zależy mi na unbanie. Pozdrawiam ChurmelancholiaAkaMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 3. Koniecznie przeczytaj i zastosuj się do wzoru. a także Zapraszam do tego tematu : http://forum.cs-classic.pl/topic/39568-dostałem-bana-nie-na-swój-nick-co-mogę-zrobić/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi