Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Odpowiedzi na pytania od Umciaak'a [P] Co tam słychać w wielkim świecie?[O] A co gazet nie czytasz? [P] :ninja:?[O] :ninja: ![P] Jaka next ranga na forum?[O] Najszybciej to pewnie admin.[P] Dlaczego snexia?[O] Miałem nick snexi, potem z kardziem jak miałem "Płeć piękna" na ts'ie to zmieniłem na snexia.Odpowiedzi na pytania od XxBananaxX[P] :pije: ?[O] Żadko, tylko na melo.[P] :regulamin: ?[O] Łamany smakuje najlepiej :x[P] :masturbacja: :banan: ?[O] Nigdy nie waliłem na banana, chyba nie spróbuje.[P] Co tam w MC?[O] Nie wchodze teraz zbyt często.[P] Dlaczego ty?[O] Bo Jaskier mistrzu mnie nominował :x[P] Dlaczego ja?[O] Nie wiem. [P] Masz rodzine?[O] Tak.[P] Wychowały Cię wilki?[O] Nie.[P] Dlaczego cs?[O] Bo strasznie spodobała mi się ta gierka jak zacząłem w nią grać.[P] Dlaczego MC?[O] Bo jest to jedna z lepszych gier, i dlatego ,że lubię budować. Odpowiedzi na pytania Weroniki.[P] Dlaczego cs-classic?[O] Ponieważ spodobały mi się kiedyś serwy 1.6, najbardziej cod'y i deathrun, pewnie jeszcze dlatego ,że jest dla mnie najlepsza.[P] Jak rozpocząłeś przygodę z cs'em?[O] Kuzyn mi kiedyś pokazał 1.6. Grałem 5 lat na różnych sieciach, rok na tej. Bardzo polubiłem tą gierke ponieważ uwielbiam strzelanki i fps'y. CS:GO kupiłem z ciekawości, a wciągnął mnie w niego hazard, czyli obstawianie skinów[P] Co o mnie sądzisz?[O] Miła osoba, chyba tylko raz na tsie rozmawiałem. Po snapach widać ,że :pije: Odpowiedzi na pytania Destroyer'a.[P] Myślisz ,że Paweł skillowo jest słabszy niż hosty na cs_italy? [O] Nie wiem, nie gram na botach.[P] Brunetki, blondynki czy "inne"? [O] Jaka w oko wpadnie. ;v[P] Jakie wolisz kobietki? Szczupłe czy takie powyżej 100 kg ,że po obu stronach się rozlewa.[O] Lubie takie "Workout'owe". Ale innymi nie gardzę.[P] Grywasz w csgo?[O] Everyday.[P] Paniemaju ruskie?[O] Ja ni paniemaju. ;c Ale wódka jest międzynarodowym językiem.[P] Jak trafiłeś tutaj ?[O] W historia z życia CSC opisałem. Szukając cod'a trafiłem tutaj jak jeszcze był 45k lvl.[P] Masz tam jakąś szkape na oku ?[O] Coś tam mam :v[P] Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy pierwszego włożenia ?[O] Z drugim nie obcowałem. Nie mi to oceniać.[P] W jaki zwód chesz iść [O] Informatyk.[P] Co planujesz po gimnazjum? Liceum/technikum czy zawodówka.[O] Technikum. Odpowiedzi na pytania Pawła.[P] Aloha![O] Szczęść Boże! Tak to sie u nas na grubie godo![P] Do you speak English?[O] Yes, everyday when i play cs go or lol.[P] How's going? [O] Soo good :palacz: [P] :masturbacja: ?[O] :devilred: [P] Wiesz o tym ,że Destroyer to kecap?[O] Co to jest kucze kecap?[P] Idziesz sobie lasem, zimnym i ośnieżonym... Widzisz obywatela Rosji bez wizy w Polsce pijącego wódkę z niedźwiedziami co robisz? a) Dołączasz się do nich i pijesz do upadłegob) Uciekasz w obawie, że ten pijany kacap zaraz wyciągnie kałacha i zacznie strzelać do Ciebiec) Zawiadamiasz policję o zdarzeniu i zostaje on odesłany z powrotem do Rosji[O] Opcja "a" odpowiada mi najbardziej. Najwyżej będzie zgon na wieki.[P]2 x 2 x 2 x 3 x 5 x 802456 / 64 + 18=? [O] Jest 1 w nocy, proszę Cię...[P] Jesteś praworęcznym lewakiem, czy leworęcznym jegomościem? [O] Leworęczny :v[P] Is love in the air?[O] Love's in the bed[P] Kogo nominujesz?[O] Chciałbym naxia, ale R.I.P :c[P] Lubisz mnie? (I tak wiem ,że tak)[O] Nie, kappaaaaaaaaaaaa[P] Dlaczego Gemciu*, a nie Gmieciu?[O] Miałem 12 lat. Powiedz Gmieciu, brzmi na 20 co ?[P] To już koniec na dziś, zdajesz sobie z tego sprawę co nie?[O] Godzina pierwsza, minut 16. Początek dnia dwudziestego pierwszego. Nie sądze aby to był koniec :banan: Odpowiedzi na pytania Shinozaki'ego.[P] Yo![O] Elo ;x[P] Kiedy next time na ts ?[O] Codziennie jestem.[P] Wiesz ,że jesteś rudy? :<[O] Pod śłońce jestem trochę, ale tylko trochę ! [P] Dlaczego Gemciu?[O] Nie wiem, miałem 12 lat XDD[P] Jesteś z centrum Katowic?[O] Nie, południe. Jak jedziesz na Tychy.[P] Paweł to ryba.[O] A co jak ryba to Paweł ? :sweeeet: [P] Dobra, już kończe, piona wariat![O] Piona za odwagę !Nominuję Ciapatego! Edytowane 21 Lutego 2016 przez Classic Team Gemciu 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Hahahahhaha, uśmiałem sie jak nigdy xD Ktoś tu ogląda siare :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 [P] Wiesz ,że jesteś rudy? :< [O] Pod śłońce jestem trochę, ale tylko trochę ! Wariat xD Dzięki za odpowiedzi, piona ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Hhahahaha uśmiałam się z tym tłumaczeniem czemu ten nick Odpowiedzi na plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi