Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Kolejna nominacja padła na @CiapatyMurwa Czas na zadawanie pytań macie do piątku. Czas start ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Kurde, o co mam pytać, ja jesteśmy świeżo po wywiadzie? Pizza? Jakie dodatki? Burger? Ham- ; Cheese- czy Chicken-? Woda? Źródlana czy gazowana? Herbata? Słodzona, z cytryną, gorzka, a może jakaś mieszanka? Czarny czy biały? Ile liter ma alfabet? Dlaczego w lato noc jest krótka, a dzień - długi jak węgorz? Po co kurą skrzydła, skoro i tak nie latają? Murwa to literówka? Jaka pogoda za oknem? Która godzina? Czy tyle pytań ode mnie, to wystarczająca ilość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Czemu Ciapaty? Jesteś arabem? Ty i Miszka ? Jak to być Stałym Bywalcem na forum XDD? Czy Rais jest botem i nie umie bh? Czemu nie umiesz naprawić mikra? Czemu Sebastian? Jak trafiłeś na CSC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 CIAPATY [P] Cieszysz się, że zostałeś nominowany? [P] Kochasz mnie? [P] Co o mnie sądzisz? [P] Co z tym bałwanem? [P] Kiedy się widzimy? [P] Jak tam na studiach? [P] Pozdrowisz ode mnie współlokatora? [P] Dlaczego tak lamisz w lola? [P] Dlaczego mówicie na mnie "Pipi"?[P] Potrafisz gotować? [P] Kiedy nowe foto na insta? [P] Spodziewałeś się pytań ode mnie? [P] Co zamierzasz robić po studiach? [P] Jaką książkę ostatnio przeczytałeś? [P] Polecasz mi AWF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 #SHINOMURWY Kochasz mnie ? xD Jak małe ciapaki ? Zrobiłeś już te kanapki dla Kryptona, bo coś długo Ci schodzi ? Jak sesja ? Czemu jesteś Murwa ? Czemu jesteś Ciapaty ? Czemu jesteś CiapatymMurwą ? Wolisz biegać czy jeździć na rowerze ? Co dzisiaj jadłeś ? O której wstałeś ? Szanuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Kiedy przejmiesz sieć z Shino? XD Piękną robię graficzke? Kiedy dasz mi kolejne zlecenie? Lubisz mnie? Czemu taki nick? ._. Sesja zdana czy nie? Dobra ze mnie korepetytorka od biologii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 [P] Co tam słychać na wschodzie? [P] Dlaczego biologia? [P] Nauczysz mnie tego? -_- [P] :ninja: ? [P] Ty i Miszka? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Koniec czasu. Czas na odpowiedzi do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi