FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Żegnam się z wami ponieważ nwm. dlaczego wszyscy się na mnie fochają,i został odebrany mi admin.Każdy może się pomylić nie tylko ja, miałem 1 raz adma. Miło mi się z wami grało, pozdrawiam całe forum.Może będę wbijać na forum ale rzadko.Pozdrawiam całą Administracje :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 no pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Trzymaj się :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Heej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Każdy miał prawo się pomylić?Zaspamowałeś logi slapowanie się,widziałeś żeby jakiś admin się ciągle slapował?Zachowałeś się jak dziecko i straciłeś adma.A to już nie moja wina że byłeś u nas tylko dla admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi