Unstoppable 0 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Siemanko, na Waszej sieci gram praktycznie od niecałego tygodnia, zachęcił mnie brat, któremu jestem teraz wdzięczny . Do rzeczy: w sierpniu kończę 15 lat, mutację przeszedłem interesuję się programowaniem (dla zainteresowanych: C++, JavaScript, PHP, PAWN, HTML + CSS). Na jednej sieci (nie będę reklamował) byłem H@, obecnie jestem adminem forum.Po ogólnym poznaniu atmosfery forum i serwerów chciałbym pomóc ogarnąć administracji serwer oraz forum (znam się na tym i ogarniam).Pozdrawiam, widzimy się na CoD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 sieeema : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Eloszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi