sHeejK 0 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 1. Twój Nick- sHeejK 2. Kto zawinił? (admin/gracz)- admin 3. Nick oskarżonego- Major_W 4. Steam_ID oskarżonego- http://steamcommunity.com/profiles/76561198211699441/ 5. Data i godzina zdarzenia- 21.02.2016 6. Mapa- de_dust 7. Opis sytuacji - Wszedłem faktycznie na txt aczkolwiek nie dostałem zadnego ostrzeżenia , nic z tych rzeczy . Gdy zostałem zabity to słyszałem jak gracze inni mówią że admin wpisuje już bana. Zgodnie z regulaminem pierw powinienem otrzymać ostrzeżenie , potem bana na 5min, ban 30min. Dostałem bana permamentnego za wejście na txt. Zgodnie z nastepnym punktem w regulaminie powinienem mieć zrobione ss by móc je dodać do unbana. Admin ktory nie dał bana opartego o regulamin powinnien stracić funkcje. Ban był słuszny ,ale nie na taki okres czasu jak powinien. Gdy napisałem do tego admina tłumaczył sie ,że pomylił regulaminy i za dziś dostane ub . 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi