xneqx 3 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wszystko wyjaśnione jest na filmiku. Serdecznie zapraszam ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) 15:44 często mi ten smoke nie wychodzi ( zatrzymuje sie dosłownie przed wejściem ) Co do filmu to okej. Wiesz o czym gadać i dobrze to robisz. 0 głupot ;d Tylko ta czapeczka wpierdzielka mi nie pasuje .Poradników jest od groma ale Co mi tam, subek poleciał Edytowane 23 Lutego 2016 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 1000 takich filmików jest na YouTube, ale zrób 1001. Nie wiem po co kolejny taki sam filmik.. Skoro pokazujesz te smoke to nagraj to szybciej, a nie krecisz sie i gadasz i film trwa 30 min ;-; PS. Dobre tagi.. "izak".. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 milion takich filmików zrobię jeszcze jeden, btw izak/kubik robi lepsze poradniki =DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PixelDesign 0 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Bardzo pożyteczny poradnik i filmik jest zajebisty.wiele mnie to nauczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi