S3ReK 293 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 1. Nick:S3ReK 2. Imię:Wiktor 3. Wiek:16 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/S3ReK/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **: Dzień dobry, mam na imię Wiktor mam 16 lat pochodzę z Zamościa jestem osobą raczej kreatywną i staram się być zabawny. Jestem aktywny uprawiam wszelkie sporty najbardziej się interesuję piłką nożna. Lubie grać na komputerze najbardziej w cs 1.6 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mimo ,że adminów jest sporo to nigdy nie za mało bo choć rzadko się zdarza by na serwerze nie było admina to czasem tak bywa jest to nie miłe gdy osoby łamiące regulamin są w ct bądz gdy ludzie się wyzywają :/ Chciałbym temu zapobiec 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:7h+ 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):10-23 (czasami w nocy) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ok 6-7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Mimo , że miałem napisać podanie dopiero po tygodniu pisze je teraz , spowodowane jest to tym , że chętnych na tą posade co raz więcej a jako , że spełniam wymagania to nie wiem co stoi na przeszkodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Aktywność od 2 dni. Brak składki Brak steam Aktualnie nie PS: Przecinek stawia się przed a nie po ;P Edytowane 23 Lutego 2016 przez WOjt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Posiadasz warna, podanie odrzucone. Odrób warna i spróbuj za tydzień, ponadto popraw aktywność na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi