SiLvEr 5 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Nick:BleeD | MiX(eP)`Link do SS:--Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : BleeD | MiX ( eP ) `[AMXBans] Powod : ' WH '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 45506161 '[AMXBans] Twoje IP : ' 91.94.48.172 '[AMXBans] =======================================Serwer: [CS:GO MOD] 1.6Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=56986 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) http://318446.node11.pukawka.pl/hltv-1602241244-css_cache-1456314240-1456315140.zip Początek mapy ( nie zapisałem czasu ) - Raszujesz środek bez problemów 03:50 - widzisz przeciwników i się cofasz 4:00 - idealnie skanujesz a także jeździsz po przeciwniku modelowo 5:15 - Byłeś za ścianką a skanujesz typa, który przeszedł na drugą stronę środka ( po lewo ) 6:20 - Biegniesz środkiem, zauważyłeś swoich przeciwników ( wh ), że biegną pod A więc idziesz galą i rzucasz Molotova nie widząc ani jednego z nich 6:30 - modelowe skany, mogłeś się domyślić ale leciał full model :x 7:40 - Raszujesz środek i jesteś wcelowany modelowo prosto w przeciwnika głowę. @@ Zaspokoję twoją a także wszystkich zwiedzających ciekawość Mapa to css_cache Edytowane 24 Lutego 2016 przez TheGumiS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiLvEr 5 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) TheGumis mogę ci to wytłumaczyć w pod punktach. 1.Mój staż w cs`ie wynosi 3 lata. 2.Nie wiem z której mapy brałeś demko bo na żadnej mapie nie kupowałem molotova. 3.Na css_assualt miałem dobre skany gdyż jakiś typek tam skanował i zabijał ludzi więc też razem z nim skanowałem a moje skany były takie 6/10 bo nie zawsze trafiałem. Więc dlaczego uważasz że mam wh było narpiew dać ssy a później zwyrefikować czy mam jakieś haksy A z tym celowaniem w głowe to było różnie bo oglądam Izaka. On w swoich filmikach pokazuje jak sie celuje na przeciwnika a recoil w cs 1.6 jest jeszcze zmniejszony moim zdaniem. Nie ma sie do czego przyczepić. Bo słuchawki robią swoje. A tak wogóle to mam skilla nie pierwszy raz zostały postawione mi takie zarzuty. Pozdrawiam. Bledzik Edytowane 24 Lutego 2016 przez SiLvEr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi