pojebuSek 8 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 1. Nick: arnold 2. Imię: Andrzej 3. Wiek: 27 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 6-7 5. Sprawny i działający mikrofon: tak ale nie używam ponieważ jestem nieśmiały 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/arnold/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: jak już napisałęm wcześniej jestem nieśmiały ale i też spokojny i kulturalny 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: ostatnio dość dużo zacząłem grac na cod-modzie jest tam coraz więcej graczy którzy używają różnych wspomagaczy w grze a co wiąże się z utrudnieniami czerpania przyjemności z gry innym użytkownikom chiałbym wspomóc zespół w dopilnowaciu porządku na serwerze 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w dni powszednie od 16 do 22-23 w niedziele to nawet około 12 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):pospieszylem się wyżej napisałem 13. Staż w Counter-Strike 1.6: jakieś 3 lata z małymi przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Powiem Tak : - cichy człowiek - AMX + - Składka + - GT masz dobre + - bardzo często widzę Cię na serwerze + -Jeszcze raz powiem/napiszę cichy czasem nawet zbyt cichy Liczę na usłyszenie Ciebie na ''mikro'' i udzielanie się w sprawie ''czitów'' / łamania regulaminu Jestem za Okresem Próbnym dla tego Pana Edytowane 24 Lutego 2016 przez Shizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jestem na TAK AMX Wiek Steam Składka Mikrofon Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Na TAK i na NIE iż: -Na NIE Dlatego że , Konto założone pod podanie , postaraj się nabić te 20-30 postów a będę w 100% na tak. -składka. -mikro. -GT. -Podanie napisane krótko zwiężle i na temat. -WIEK i za to duży plus. -Liczę na częste używanie mikrofonu! (Będę miał z kim pogadać ;d) -Steam -AmX z tym nie powinieneś mieć żadnych problemów (Wystarczy znajomość angielskiego w minimalnym stopniu) Na teraz jestem w 90% na tak tylko popraw aktywność na forum (Możesz się wybić z postami w dziale ,,Gry i Zabawy'' ale nie spamuj i zrób sobie ładny profil taka rada odemnie) To tyle jeśli chodzi o moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 amx składka gt Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi