Karisek 88 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Nick: Karisek Powod rezygnacji: Brak chęci do gry. I myślę, że tyle wystarczy, nie ma co na koniec robić dymu Cos od siebie: Dzięki Karol, że zdjąłeś mi tego warna, dzięki czemu mogłem złożyć podanie i trochę czasu "poadminować". Pozdrawiam grajków z CS:GO Mod. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No szkoda Karis, miło się razem grało i adminowało, mam nadzieję, że jeszcze odwiedzisz nieraz serwer. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ostatnio powiedziałem coś nie miłego, czym, Cię uraziłem dla tego przed całym forum Cię przepraszam !! Wolę, żebyśmy rozeszli się w pokoju, a nuż kiedy na flaszkę się umówimy Cya cya i powodzenia w warsztacie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Szkoda ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Największy masturbator na sieci opuszcza grono adminów :c [*] Powodzenia w życiu ziooooom. ( PS. Polecam założyć nowy fap folder :x ) [*] Admini z CS:GO Moda, oddajcie mu hołd strzelając 20 razy z armat ! Edytowane 25 Lutego 2016 przez TheGumiS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Szkoda no ale cóż, wróć kiedyś do nas Flagi odebrane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi