hero000 19 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 1. Nick: Hero2. Imię: Bartek3. Wiek: 184. Znajomość AMX (1-10): 9,55. Sprawny i działający mikrofon: Nawet 2 6. Składka (tak/nie): Oczywiście że.... Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Hero/193.33.177.87:27051/8. Parę słów o sobie **: Jak dobrze pamiętam wszyscy dobrze z tego serwera mnie znają i nie muszę chyba się przedstawiać. Miałem dużo ważnych wyjazdów. Np. byłem we Wrocławiu. Dowody można znaleźć na moim prywatnym Facebooku. Pochodzę z małej miejscowości w województwie Lubelskim. Bardzo lubię grać na JailBreakach, i najlepiej się gra tutaj na Cs-Classic. Dlaczego ? Hmmm no bo np. Jest z kim grać na prawdę fajni ludzie i miła atmosfera jest tutaj. Pewnie Zyguś odrzucisz ale ja się nie poddam i tym razem obiecuję że nabiję godzin ile się da... Pozdrawiam serdercznie: DJ Hero9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Lubię pomagać ludziom, czasami na serwer wchodzą tzw. nieogary... i trzeba im też w jakiś sposób pomóc. Chcę po prostu pomagać i pilnować porządek, tak jak chyba każdy admin 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: rok temu sprzedałem więc. Nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Na tygodniu: to tak z 6/7 godzin w weekendy troche mniej tak 2/3 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to zazwyczaj tak po 16:00 a weekendy od samego rana i wbijam też wieczorami.13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5/6 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Na to pytanie chyba nie muszę udzielać odpowiedzi ale... Tak byłem adminem i właśnie na serwerze JB Cs-Classic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jestem na TAK AMX Składka Wiek Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCEKI 2 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja jestem też ZA: - Dobrze ogarnia AMX - Ma dobre mikro - Jest kulturalny i lubiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Mówiłem ci,że masz pograć z 10 dni i pokazać,że ci zależy.Nie dawno wróciłeś i grasz 3 dni na serwie.Także zapraszam za te 10 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi